De branding. Even geduld alstublieft... Dar Al Bahar  doet zijn naam: "Huis aan de Zee" alle eer aan.
Gebouwd tegen de vestigingsmuur in het stadsgedeelte "San Dion" van de medina, gekeerd naar de oceaan en zijn passaatwinden. De hoge golven van de zee breken onophoudend tegen de rotsen . Vanaf het terras kunt U een adembenemend schouwspel genieten op de Atlantische Oceaan, maar het biedt ook een uniek panorama op het noorderlijk bastion met zijn antieke scala, de medina en de mellah, het vroegere joodse stadsgedeelte. In de verte kan men de zandduinen zien, die reeds de stad naderen.

Jean-Claude en Lies, een frans-nederlands echtpaar , hebben dit huis, dat gebouwd werd in het begin van de vorige eeuw, compleet gerenoveerd tot een sfeervol hotel. Deze wijk had vroeger meer betekenis, namelijk door de aanwezigheid van een echte windmolen, die vroeger de stad en het achterland van meel voorzag. Op deze plaats werd een hotel gebouwd maar de straatnaam is gebleven: Touahen, dat molen betekend in het Arabisch.
Tegenwoordig is het een oord van rust, die alleen wordt onderbroken door de branding en het gekrijs van de meeuwen.
Een ding is zeker: U zult van een aangenaam verblijf in
Dar Al Bahar  kunnen genieten ! Het gekrijs van de meeuwen. Even geduld alstublieft...Home

Fotos

Prijzen/reserv.

Essaouira-infos

Onze vrienden

Onze links

Het personeel

Game of Thrones

Kontakten

Het weer

Dar Al Bahar, een hotel in Essaouira (Marokko) met kamers zonder en met zee sicht. In Essaouira in de medina, huuren van hotels, b&b en goodkop kamers met ontbijt, B&b. In Marokko, Dar Al Bahar kan hotels met zicht op zee huren. Om te reserveren of in een huis te logeren, koop een kaart van Essaouira of een landkaart van Marokko. Wij hebben ook fotos van het strand en het villa. Film "Game of Thrones" ook bij ons in hotel Dar Al Bahar !